Här visas metoderna som kommer vara avgörande i framtiden

Ta del av framtidens e-handel och digitala marknadsföring

I en tid präglad av digitalisering är e-handeln högaktuell. Men det finns utmaningar i att möta kundens ökade krav på snabbhet, smidighet och att samtidigt få en unik kundupplevelse. Det kommer vara avgörande att använda sig av den mest moderna tekniken och metoderna för att lyckas. Genom att besöka e-Commerce Expo får du vägledning i det enorma utbudet av ny teknologi som kan vara svårt att navigera sig i.

Med branschspecialister på scen som delar med sig av konkreta tips och framtidsanalyser och med branschens mest innovativa leverantörer som utställare ger vi dig försprång till framtidens metoder. Välkommen att inspireras till bästa tillgänglig metod inom e-handel och digital marknadsföring!

Nya insikter, nätverkande och inspiration

Därför ska du besöka e-Commerce Expo

EN MÖTESPLATS SPRUNGEN UR DINA BEHOV.
e-Commerce Expo är framtagen efter omfattande undersökningar om e-handelns utmaningar och designad för att hjälpa dig som besökare att lösa dem.

KONFERENS – här presenteras den senaste utvecklingen för att du som besökare ska få ett tydligt grepp om de senaste trenderna och idéerna som tar e-handeln in i framtiden.

MÖJLIGHET ATT FÖRDJUPA DIG I ACADEMIES, med kvalitativt innehåll, inklusive fallstudier som visar hur man framgångsrikt tar sig an nya metoder.

MÖTEN MED HÖGKVALITATIVA LEVERANTÖRER som hjälper dig att bättre anpassa dig till framtidens metodik och teknik.

NÄTVERK OCH MÖTEN MED KOLLEGOR för att dela gemensamma utmaningar.

2 mässor – 1 event