Arrangeras parallellt

Missa inte årets mässupplevelse - innovation och inspiration på högsta nivå

Utställning

Träd in i en värld av möjligheter på vår utställning! Möt över 250 leverantörer och företag. Här finns företagen som ger dig en värdefull inblick i de senaste trenderna och tekniken inom e-handeln.

Mässgolvet pulserar av högkvalitativa leverantörer och hundratals innovationer som tillsammans skapar en inspirerande miljö. Det bästa? Helt gratis för alla besökare! Se till att inte missa chansen att utforska detta överflöd av möjligheter.

Scenprogram

På mässan finns flera scenområden spridda över hela mässgolvet, och de erbjuder en imponerande mångfald av föreläsningar och aktiviteter – helt kostnadsfritt för dig som mässbesökare!

 

Därför ska du besöka

Konferens

Ta del av en storslagen konferens med mängder av talare – kompetensutveckling på absolut högsta nivå. Lyssna till branschspecialister, ledande varumärken och inspiratörer.

Mässa

Här finns ett överfyllt mässgolv med över 200 utställare som är helt kostnadsfritt för mässans alla besökare. Högkvalitativa leverantörer och 100-tals innovationer presenteras i en inspirerande miljö.

Lösningar

Här presenteras nya lösningar och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra, samt modeller för att mäta värde på de investeringar som görs, stora som små.

Öppna scener

På mässgolvet finns 3 scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer för framtidens arbete.

Nätverk

Nätverk och möten med kollegor från andra delar av handeln.

Senaste nytt

De senaste uppdateringarna och lösningarna som täcker nya områden inom e-handel, digitalisering, paymentlösningar, butiksinredning m.fl.

Kostnadsfria aktiviteter

Nätverksträffar

Att delta i nätverksträffar inom handeln är en ovärderlig möjlighet att fördjupa sin förståelse för branschens dynamik och samtidigt skapa meningsfulla kontakter. Genom att samlas med olika fokusgrupper öppnas en plattform för att utforska och diskutera mångfalden av ämnen som formar framtidens handel. Att vara en aktiv deltagare ger inte bara dig själv en möjlighet att dela dina egna insikter, utan också att dra nytta av den breda kunskap och erfarenhet som delas av andra inom e-handel. Gemensamma utmaningar kan identifieras och möjliga lösningar utforskas kollektivt.

Mässmingel

Se fram emot en kväll där både affärsrelationer och glädje står i fokus. Det blir en festlig och minnesvärd förlängning av mässan, där du får ta del av den vibrerande energin inom branschen på ett helt nytt och socialt sätt. Efter den första mässdagen väntar ett livligt mingel. Här får du inte bara chansen att fördjupa dina insikter från dagen, utan också att knyta värdefulla nya kontakter inom handeln. Minglet innehåller prisutdelningar, tilltugg och överraskningar som kommer göra kvällen minnesvärd. Det är en perfekt möjlighet att koppla av, mingla och fortsätta bygga nätverk i en avslappnad atmosfär.

Morgonseminarium

Börja din mässdag på bästa sätt med vårt kostnadsfria morgonseminarium. Här erbjuds en unik möjlighet att få inspiration och öka din kunskap genom att lyssna till framstående talare. Seminariet fokuserar på branschens trender och viktiga aspekter, och våra experter delar generöst med sig av sina insikter och erfarenheter. Att närvara ger dig inte bara möjlighet att lära av de bästa utan också att ta med dig användbar kunskap för att tillämpa i din egen verksamhet. Det är en perfekt start på din mässupplevelse, sätt tonen för en framgångsrik dag och ger dig värdefulla insikter i handelslandskapet.

HÄR VÄNTAR
ETT FARTFYLLT MÄSSMINGEL

Live Expo välkomnar till minglet som är mer än bara en händelse – en oförglömlig upplevelse.

Säkra din biljett som utöver nätverkande och underhållning inkluderar en dryckesbiljett.  Låt dig överraskas av den magiska världen av LED-show som presenteras av Act of Emotion, där ljus och färger förenas i en spektakulär show. Ta del av nervkittlande prisutdelningar när priset årets cirkulära handel 2024 delas ut.

Vi är fast beslutna att göra denna kväll till en minnesvärd händelse, full av spänning och möjligheter.

Tematracks

På e-Commerce Expo kommer du att uppleva en samling av tematracks, noggrant utvalda för att passa dina specifika behov och bidra till att lyfta ditt arbete till nya höjder.

Med fokus på framstående teknologier och innovationer inom retail, kommer våra tematracks att erbjuda djupgående insikter och praktiska verktyg som du kan använda för att öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen.

Retail Media

Nästa våg av digital annonsering och möjligheter till stark förstärkning av båda upplevelse och intäkter.  Här kommer du att dyka djupt in i världen av reklam, samarbeten och kampanjer inom detaljhandeln. Vi kommer att utforska de exempel både från Sverige och utomlands som ämnar att inspirera dig så att du kan påbörja din retail media resa mer engagerande och effektivt sätt.

Dagligvaruhandeln

Välkommen till vår session inom dagligvaruhandeln, en möjlighet att fördjupa din förståelse och engagera dig med branschens främsta experter.  Under denna spännande session kommer du att utforska framtidens trender och utmaningar inom dagligvarubranschen. Inspirerande talare kommer att guida dig genom de senaste innovationerna inom hållbarhet, produktutveckling och kundlojalitet.

Retail Interior Design

Under denna spännande session kommer du att utforska de senaste trenderna inom butiksdesign och upptäcka hur du kan skapa en visuell identitet som inte bara tilltalar dina kunder utan också stärker varumärket. Inspirerande talare och experter kommer att dela med sig av sina framgångsrika projekt och innovativa idéer.

Butikschefssession

Bli en ännu bättre butikschef med hjälp av vår utbildande session. Här kommer du att fördjupa ditt ledarskap och lära dig de senaste metoderna och verktygen för att effektivt hantera och motivera ditt team.

Influencer marketing

Influencer marketing har blivit en väsentlig del av marknadsföringsstrategier över hela världen. Med sin förmåga att nå ut till en bred publik och skapa autentiska kopplingar mellan varumärken och konsumenter, har influencer marketing blivit ett attraktivt fokusområde på mötesplatser för marknadsförare och affärsutvecklare. Förvänta dig att lära om de senaste trenderna och verktygen inom influencer marketing.

Hållbarhet

I den växande debatten kring hållbarhet och handel står branschen inför en omvälvande tid av förändring och ansvarstagande. I vår session kommer vi att utforska den viktiga rollen som detaljhandeln spelar i att främja hållbarhet och hur branschen kan driva positiv förändring mot en mer hållbar framtid.

Säkra din kostnadsfria mässbiljett idag

1000-tals besökare har redan bokat sin plats Se ett axplock av vilka du har chans att nätverka med nedan.

Acme Industries

Head of E-com

Acme Industries

Head of E-com

Add Profile AB

e-Commerce Manager

Adesta

Head of Solutions and Delivery

Adlibris

Supply Chain Manager

Åhlens

Site Manager DC

AI ARMY AB

CEO

Apotek Hjärtat

Projektledare

Apoteket AB

Demand planner

Apoteket AB

Team manager supply chain

Arla Foods

Marknad

Axfood

Logistic Controller

BrandFactory

IT chef/Head of Technology

Cervera AB

IT Chef

Citycon

Marketing

CityMail Sweden AB

Produktchef E-handel CityMail

Cloetta

Global Affärsutvecklare P&M

Colorama

Director Brand&Communications

CX Design

CX Designer

Däckia/Pirelli

IT-project Manager

Digital Logistics Limited

e-Commerce Manager

Edblad

VD /Företagsledning

Electrolux

Global Innovation Lead

Electrolux

E-com Mktg Lead

Elit Kakel

Marketing

Ericsson

Master researcher

EY

Tech M&A advisor

Fiskars

Retail development

Flinks Järn

Regionchef

Food Folk / McDonald’s

Digital Products & Services Specialist

Footway

E-Commerce

Footway Group/Netlens

General Manager

Footway Group/Netlens

General Manager

Granditude

e-handelsexpert

Grandpa

CEO

Grant Thornton Sweden AB

Affärsutvecklare

Growhouse AB

Assortment Strategy for eCom

H&M

Product Mgr

H&M

Business Developer E-commerce

H&M Group

Databasansvarig / Datachef / Data

Halebop

Affärsutvecklare

HDL Commerce / Helsingborg Design LAB

Commercial Director

Hemköp

Driftansvarig E-handel

Hemköp

E-Commerce Manager

Hemköp

Head of E-Commerce

Hemköpskedjan

IT-ansvarig

Himla

E-commerce manager

Hultafors

E-commerce manager

ICA

Head of ICAx

ICA Sverige

Business Development Manager ICA Utlämning

ICA Sverige AB

Service Manager

ICA Sverige AB

Solution Architect Retail Solutions

Inter IKEA

Project Leader

Jula Business Partner AB

Systems Expert

Kappahl

Affärsutvecklare

Kappahl AB

Business Developer

Kärcher Nordic

IT chef/Head of Technology

Kling glass AB

VD

Kötthallen i Järfälla AB

Online marketing manager

Krönleins Bryggeri AB

Logistikchef

Life Europe AB

Ecommerce Product Manager

Live it Experiences

Head of E-Commerce

Lyko

Performance Marketing Manager

Lyko

Online Operations Manager

Marika Sjöblad AB

Designer

Musti Group Nordic Oy

IT Director

Norce

Customer Success Manager

OAS Company

e-Commerce Manager

OAS Company

e-Commerce Manager

Philips AB

Category Marketing Manager

Polarn o Pyret

Application manager

Polarn O Pyret

Application manager

Reco

CRM specialist

Retail Sandbox

CXO

Retail Systems

IT Research And Developement Engineer

Rule

Head Of Marketing

Rusta

Head of Application and Development

Rusta

Head of IT Architecture

Rusta AB

Store System Specialist - Digital Services

Rusta AB

Service Manager web & eCom

Servicestart Sverige AB

Webbutvecklare

Slimstock AB

Supply Chain Expert

Spagruppen Sverige AB

e-Commerce Manager

Stadium

Purchasing Director

Stalands Möbler

E-handel

Stockholm Stad

IT samordnare

STs

Styrelseledamot

Svenska Celiakiförbundet

Kommunikatör

Svenska Spel

Teknisk Produktägare Retail Hardware

Sveriges Farmaceuter

IT koordinator, administratör

Synoptik & Smarteyes

VD

Systembolaget

Driftsutvecklare

Systembolaget

E-handel

Vatan commerce AB

e-Commerce Manager