Arrangeras parallellt

Missa inte årets mässupplevelse - innovation och inspiration på högsta nivå

Utställning

Träd in i en värld av möjligheter på vår utställning! Möt över 250 leverantörer och företag. Här finns företagen som ger dig en värdefull inblick i de senaste trenderna och tekniken inom e-handeln.

Mässgolvet pulserar av högkvalitativa leverantörer och hundratals innovationer som tillsammans skapar en inspirerande miljö. Det bästa? Helt gratis för alla besökare! Se till att inte missa chansen att utforska detta överflöd av möjligheter.

Scenprogram

På mässan finns flera scenområden spridda över hela mässgolvet, och de erbjuder en imponerande mångfald av föreläsningar och aktiviteter – helt kostnadsfritt för dig som mässbesökare!

Scenprogrammet för 2024 presenteras inom kort

Nätverksträffar

Att delta i nätverksträffar inom handeln är en ovärderlig möjlighet att fördjupa sin förståelse för branschens dynamik och samtidigt skapa meningsfulla kontakter. Genom att samlas med olika fokusgrupper öppnas en plattform för att utforska och diskutera mångfalden av ämnen som formar framtidens handel. Att vara en aktiv deltagare ger inte bara dig själv en möjlighet att dela dina egna insikter, utan också att dra nytta av den breda kunskap och erfarenhet som delas av andra inom e-handel. Gemensamma utmaningar kan identifieras och möjliga lösningar utforskas kollektivt.

Mässmingel

Se fram emot en kväll där både affärsrelationer och glädje står i fokus. Det blir en festlig och minnesvärd förlängning av mässan, där du får ta del av den vibrerande energin inom branschen på ett helt nytt och socialt sätt. Efter den första mässdagen väntar ett livligt mingel. Här får du inte bara chansen att fördjupa dina insikter från dagen, utan också att knyta värdefulla nya kontakter inom handeln. Minglet innehåller prisutdelningar, tilltugg och överraskningar som kommer göra kvällen minnesvärd. Det är en perfekt möjlighet att koppla av, mingla och fortsätta bygga nätverk i en avslappnad atmosfär.

Morgonseminarium

Börja din mässdag på bästa sätt med vårt kostnadsfria morgonseminarium. Här erbjuds en unik möjlighet att få inspiration och öka din kunskap genom att lyssna till framstående talare. Seminariet fokuserar på branschens trender och viktiga aspekter, och våra experter delar generöst med sig av sina insikter och erfarenheter. Att närvara ger dig inte bara möjlighet att lära av de bästa utan också att ta med dig användbar kunskap för att tillämpa i din egen verksamhet. Det är en perfekt start på din mässupplevelse, sätt tonen för en framgångsrik dag och ger dig värdefulla insikter i handelslandskapet.