artikel_Sandra gadd

”Viktigt att vi stora e-handlare berättar om våra erfarenheter”

Boozt är ett snabbväxande och lönsamt teknikföretag som erbjuder mode för alla kundbehov och livsstilar online. Nu ser företagets CFO Sandra Gadd ser fram emot mässan och konferensen och möjligheten att dela med sig av erfarenheter och lärdomar.

– Det är viktigt att vi stora e-handlare delar med oss av och berättar om våra erfarenheter av att driva framgångsrika e-handelsverksamheter. E-handeln har en enorm tillväxtpotential och för oss kommer det alltid vara viktigt att sprida kunskap om hur e-handeln kan bidra till en positiv samhällsutveckling, säger hon.

Sandra har varit på Boozt i sju år och arbetat med allt från börsnotering till business development. De senaste tre åren har hon varit CFO och förutom att ansvara för företagets finanser har hon också ansvar för hela hållbarhetsområdet.
– Det kommer att vara en jätteviktig business-fråga, både nu och i framtiden, säger hon.

Vad kommer du att tala om på din session?
– Jag kommer prata om varför returer inte behöver vara så dåligt som gemene man uppfattar det och hur vi som Sveriges största e-handlare har byggt en stabil, vinstgenererande och hållbar affärsmodell som kanske visar sin styrka speciellt bra i det nuvarande marknadsklimatet.

Vad ser du fram emot mest under de här dagarna?
– Man får en rätt bra puls på marknaden genom att träffa andra i branschen, ofta är man ju lite i sin egen bubbla, så det är kul att komma ut och få en känsla för marknaden på ett annat sätt, avslutar Sandra Gadd .